Mevlüt takasa gidiyor!

Fransız ekibi Saint Etienne gurbetçi yıldız Mevlüt Erdinç'i transferde takas olarak kullanmayı planlıyor.Fransız gazetesi L'Equipe'te çıkan habere göre Ligue 1 ekiplerinden Lille ile görüşmelerde bulunan Saint Etienne Lille'den forvet oyuncusu Nolan Roux'

Mevlüt takasa gidiyor!

Fransız ekibi Saint Etienne gurbetçi yıldız Mevlüt Erdinç'i transferde takas olarak kullanmayı planlıyor.

Fransız gazetesi L'Equipe'te çıkan habere göre Ligue 1 ekiplerinden Lille ile görüşmelerde bulunan Saint Etienne Lille'den forvet oyuncusu Nolan Roux'yu istedi ve yerine Mevlüt Erdinç'i teklif etti.

Lille yetkililerin bu teklife oldukça sıcak baktığı da kaydedilirken iki oyuncunun bu takasa olumlu bakması durumunda transferim netlik kazanacağının altı çizildi.

2013/14 sezonunda Saint Etienne'ye transfer olan 27 yaşındaki Mevlüt Erdinç, geride kalan sezonda 36 maçta görev yaparken 9 gol attı.

Nolan Roux ise 2011/12 sezonundan itibaren Lille forması giyerken geride kalan sezonda 43 maçta görev yaptı ve 10 kez gol sevinci yaşadı.    

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler