Mevlüt Almanya'ya mı gidiyor?

Bundesliga ekiplerinden Hannover'den transfer teklifi alan milli golcü Mevlüt Erdinç hakkında Saint Etienne Başkanı Bernard Caiazzo'dan açıklama geldi. Yakında Fransa'dan ayrılabileceği konuşulan Mevlüt'ün durumunun, Fildişi Sahilli oyuncu Max-Alain Grade

Mevlüt Almanya'ya mı gidiyor?
Bundesliga ekiplerinden Hannover'den transfer teklifi alan milli golcü Mevlüt Erdinç hakkında Saint Etienne Başkanı Bernard Caiazzo'dan açıklama geldi.
 
Yakında Fransa'dan ayrılabileceği konuşulan Mevlüt'ün durumunun, Fildişi Sahilli oyuncu Max-Alain Gradel'in geleceğini etkilyebileceği ifade edilirken, başkan Bernard Caiazzo transfer gelişmeleriyle ilgili bilgi verdi.
 
Fransız basınına konuşan Caiazzo, "Mevlüt için Hannover ile görüşmelerimiz var fakat sonuçlanan bir şey yok. Eğer Mevüt Erdinç ayrılırsa, Gradel kalacak" ifadesini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler