Metriste hesaplaşma!

Şike soruşturmasında 2. dalga operasyonu sonrası tutuklanarak Metris Cezaevi’ne gönderilen kişiler arasında ‘hesaplaşmalar’ başladı.Cezaevi yönetimi Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu’yu İbrahim Akın ve İskender Alın ile A-13 koğuşuna koydu. Adalı’nın, Akın’a

Metriste hesaplaşma!

Şike soruşturmasında 2. dalga operasyonu sonrası tutuklanarak Metris Cezaevi’ne gönderilen kişiler arasında ‘hesaplaşmalar’ başladı.

Cezaevi yönetimi Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu’yu İbrahim Akın ve İskender Alın ile A-13 koğuşuna koydu. Adalı’nın, Akın’a hesap sorduğu ve “Bizi neden sattın? Senin yüzünden buradayız” diyerek sürekli tartıştığı öğrenildi

Şike soruşturmasında 2. dalga operasyonu sonrası tutuklanarak Metris Cezaevi’ne gönderilen kişiler arasında ‘hesaplaşmalar’ başladı. İlk dalgada tutuklanan kişilerin ardından ikinci dalgada aynı kaderi paylaşan Beşiktaş’tan Serdal Adalı ve teknik direktör Tayfur Havutçu ile İstanbul BŞB’li oyuncular İbrahim Akın ve İskender Alın arasında gerilim tırmanıyor.

‘FENERLİLER’LE KALMAYIZ’
Serdal Adalı ile Tayfur Havutçu’nun, cezaevi yönetimine,”Fenerbahçeliler’le aynı koğuşta kalmak istemiyoruz” dediği ortaya çıktı.

Bunun üzerine cezaevi yönetimi de Adalı ve Havutçu’yu Metris T1 Bloğu’ndaki A-17 koğuşu yerine A-13 koğuşuna koydu. Adalı ve Havutçu’nun koğuş arkadaşları ise Beşiktaş Protokol Müdürü Ahmet Ateş ile savcılıkta şikeyi itiraf eden İBB’li futbolcular İbrahim Akın ve İskender Alın...

‘DOĞRU BİLDİĞİMİ SÖYLEDİM’
Serdal Adalı’nın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un Fenerbahçe’yle oynadığı lig maçında ve Beşiktaş’la yapılan Türkiye Kupası finalinde şike yaptığını itiraf eden Akın’la sürekli tartıştığı öğrenildi.

Adalı’nın,”Senin yüzünden buradayız. Bizi neden sattın İbrahim” dediği, zaman zaman da tepkisini İskender Alın’a yönelttiği bildirildi. Akın’ın ise “Ben doğru bildiklerimi anlattım ağabey” cevabını verdiği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor