Metris'in içi Sarı-Lacivert!

Şike operasyonu kapsamında soruşturmasının bitmesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Yıldırım, her anlamda şoke olmuştu.Metris Cezaevi’ne girdiği sıradaki şoku ise böylesi bir ortamda kendisini çok duygulandıran bir gelişmeydi.Gerek sağlık sor

Metris'in içi Sarı-Lacivert!

Şike operasyonu kapsamında soruşturmasının bitmesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Yıldırım, her anlamda şoke olmuştu.

Metris Cezaevi’ne girdiği sıradaki şoku ise böylesi bir ortamda kendisini çok duygulandıran bir gelişmeydi.

Gerek sağlık sorunları nedeniyle gerekse psikolojik olarak sıkıntılı bir süreç geçiren Sarı-Lacivertli kulübün patronu cezaevine girdiği sırada mahkumlar tarafından “Sen bizim kocaman gururumuzsun” tezahüratıyla selamlanmıştı. Bu olay Aziz Yıldırım’ı çok duygulandırmış hatta gözyaşlarını bile tutamamıştı.

CEZAEVİNDE BAYRAM
Tutuklu bulunan bazı taraftarların büyük destek verdiği Yıldırım’dan forma talepleri de olmuştu. Başkanın da bu olay sonrasında avukatları aracılığıyla Fenerium’dan 200 forma getirtilmesini istediği öğrenildi. Yöneticilere konu iletildi. Ardından Metris’e 200 forma getirtildi ve mahkumlara dağıtıldı.Mahkumların bu jeste çok sevindiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler