Metin Diyadin Rize'den ayrıldı

Kulüp Başkanı Abdülkadir Çakır, 2 gündür Metin Diyadin ile ilk yarının değerlendirmesini yaptıklarını belirterek, ''Yapılan değerlendirme toplantılarında iki medeni insan olarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Yapılan toplantılar sonunda, Metin D

Metin Diyadin Rize'den ayrıldı
Kulüp Başkanı Abdülkadir Çakır, 2 gündür Metin Diyadin ile ilk yarının değerlendirmesini yaptıklarını belirterek, ''Yapılan değerlendirme toplantılarında iki medeni insan olarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Yapılan toplantılar sonunda, Metin Diyadin ile fikir ayrılığına düştüğümüz için karşılıklı olarak yollarımızı ayırma kararı aldık'' dedi.

Çakır, Diyadin'e ilk yarıda takıma yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, ''Yeni hoca arayışları içerisine gireceğiz. En kısa sürede teknik direktör sorununun çözülmesiyle ikinci yarı hazırlıklarına yeni hocamızla başlayacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor