Metin Diyadin Barış'ı fırçaladı

Trabzonspor, hafta sonu Galatasaray'la yapacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Teknik direktör Hugo Broos yönetiminde yapılan antrenmana ameliyat olan Zafer Yelen ve milli takım kampları

Metin Diyadin Barış'ı fırçaladı

Trabzonspor, hafta sonu Galatasaray'la yapacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Teknik direktör Hugo Broos yönetiminde yapılan antrenmana ameliyat olan Zafer Yelen ve milli takım kamplarında bulunan Song, Ceyhun, Gökhan ve Cale katılmadı.



Gineli futbolcu İbrahima Yattara ise beklenildiği gibi takımla birlikte yapılan çalışmada yer alırken, istekli haliyle dikkat çekti. Bordo – mavili futbolcular antrenmanda düz koşunun ardından şut çalışması yaptı.

Bu çalışma sırasında Yattara attığı gollerle beğeni toplarken, Gabric ve Engin'de gol yollarında etkin gözüktü.

Yarı sahada yapılan taktik çalışmasında topu ayağında fazla tutan Barış'ı Yardımcı antrenör Metin Diyadin fırçaladı. Diyadin "Oğlum topla sevişmekten vazgeç.Tüm takım senden pas bekliyor. Topu 10 dakika daha fazla tutsan ne oluyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor