Meteorolojiden fırtına uyarısı!

Meteoroloji'den yapılan yazılı uyarıda, Bodrum- Kaş arasında 8 kuvvetinde fırtına beklendiği bildirildi.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne bağlı Antalya 4. Bölge Müdürlüğü'nden yazılı fırtına uyarısı yapıldı. Bodrum - Kaş arasında kuzey ve kuzeybatı yönlerden

Meteorolojiden fırtına uyarısı!

Meteoroloji'den yapılan yazılı uyarıda, Bodrum- Kaş arasında 8 kuvvetinde fırtına beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne bağlı Antalya 4. Bölge Müdürlüğü'nden yazılı fırtına uyarısı yapıldı. Bodrum - Kaş arasında kuzey ve kuzeybatı yönlerden 5 ila 7 kuvvetinde esmekte olan rüzgarın, şiddetini artırarak 8 kuvvetine (saatte 75 km) ulaşacağı ve fırtınanın yarın akşam saat 20.00'ye kadar etkili olacağı belirtildi.

Uyarıda, "Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizcilerimiz ve balıkçılarımız olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler