Metalist'in silahı çok tanıdık!

Fenerbahçe maçı öncesi rakibini videolardan izleyerek çözen ve adım attırmayan Vahid Halilhodzic, UEFA Avrupa Ligi grubundaki ilk rakip Metalist Kharkiv'e de aynı uygulamayı yapıyor. Boşnak teknik adam Ukrayna ekibinin de bu sezon lig ve Avrupa olmak üzer

Metalist'in silahı çok tanıdık!

Fenerbahçe maçı öncesi rakibini videolardan izleyerek çözen ve adım attırmayan Vahid Halilhodzic, UEFA Avrupa Ligi grubundaki ilk rakip Metalist Kharkiv'e de aynı uygulamayı yapıyor. Boşnak teknik adam Ukrayna ekibinin de bu sezon lig ve Avrupa olmak üzere 13 DVD'sini getirtti. Metalist'in tüm maç görüntülerini defalarca izleyen Halilhodzic rakibini adeta ezberledi. Metalist maçına kadar her idman öncesi futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirecek olan Halilhodzic, futbolcularına Fenerbahçe maçıyla yaşamamaları talimatını verdi.

SİLAHLARI JAJA AMA...

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic, 13 maçını izlediği Metalist'i detaylarıyla çözdü. Boşnak teknik adam, Metalist'in kendilerine karşı 4-2-3-1 sistemiyle oynayacağını planlıyor. Rakibin tek gol silahının daha önce bordo-mavili formayı giyen Jaja olacağını oyuncularına anlatan Halilhodzic, takımın 10 numarası Cleiton Xavier'i ise en tehlikeli isim olarak belirledi. Moledo ve Ayila'nın yokluğunda stoperler Gueye ve Torsiglieri'nin çok hata yaptığını, sol bek Pshenychnykh'nun ise çok yavaş olduğunu belirterek sağ kanatta oynatacağı isimlerin tüm konsantrelerini bu bek üzerine vermelerini istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler