Metalist Kharkiv maçı biletleri satışta

Trabzobzonspor UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı Metalist Kharkiv maçı biletleri satışa sunuldu. Trabzonspor'a ayrılan biletler https://bilet.trabzonspor.org.tr adresinden kredi kartıyla satın alınabiliyor. Bilet satışı 16 Eylül Salı günü saat 18.00’de sona

Metalist Kharkiv maçı biletleri satışta

Trabzobzonspor UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı Metalist Kharkiv maçı biletleri satışa sunuldu.
 

Trabzonspor'a ayrılan biletler https://bilet.trabzonspor.org.tr adresinden kredi kartıyla satın alınabiliyor. Bilet satışı 16 Eylül Salı günü saat 18.00’de sona erecektir.

. Bilet fiyatları 30TL’dir

. Toplu bilet satışı gerçekleştirilmeyecektir. Bir kişi sadece bir bilet alabilecektir.

. Trabzonspor taraftarlarının bilet satın alırken istenen tüm bilgileri eksiksiz ve doğru girilmesi gerekmektedir.

. İnternetten bilet satışı bittikten sonra, Ukrayna’da nakit karşılığı elden bilet satışı kesinlikle gerçekleştirilmeyecektir.

. İnternet üzerinden satın alınan biletler maç günü Lviv’de Nobilis Hotel’de kulübümüze ayrılacak olan bilet dağıtım noktasından yerel saatle 11:00-18:00 arasında dağıtılacaktır. Biletlerini teslim almaya gelen taraftarların mutlaka kimliklerini ibraz etmeleri gerekmektedir.

. Müsabakayı izlemek isteyen taraftarlarımız maç günü pasaportlarını kesinlikle yanlarında bulundurmak zorundadır.

. Taraftarlar güvenlik gerekçesiyle  stadyuma toplu halde, mümkünse otobüsle gelmeleri gerekmektedir.

. Stadyuma meşale, maytap vb gibi yanıcı/patlayıcı madde sokulması ve bu maddelerin stadyumda kullanılması kesinlikle yasaktır. Kulübün bu konularla ilgili UEFA"da daha önceki maçlardan mevcut dosyaları nedeniyle böyle bir durum tekrarlandığında kulübün saha kapatmaya kadar varabilecek yaptırımlarla karşı karşıya kalacaktır. Ayrıca Ukrayna mevzuatına göre bu tür maddelerin stada sokulması yasak olduğundan, bu ihlali gerçekleştiren kişiler adli bir yaptırımla karşı karşıya kalabilecektir

. Herhangi bir siyasi, ırkçı, ayrımcı  mesaj içeren pankart, bayrak vs stadyuma sokulması, tribünde açılması kesinlikle yasaktır. Böyle bir olay yaşanması durumunda kulübümüz UEFA tarafından önemli yaptırımlarla karşı karşıya kalacak ve bu ihlali gerçekleştiren kişiler hakkında yasal işlem yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler