Mesut Özil Manchester'ı reddetti!

Manchester United menajeri Alex Ferguson'un olası bir Mesut Özil transferi için araştırma yaptırdığı ve futbolcunun menajeri ile temasa geçildiği belirtildi.MANU'YU REDDETMİŞMarca'da yer alan haberde, Mesut'un menajeri Reza Fazeli ile görüştüğü söylenen M

Mesut Özil Manchester'ı reddetti!

Manchester United menajeri Alex Ferguson'un olası bir Mesut Özil transferi için araştırma yaptırdığı ve futbolcunun menajeri ile temasa geçildiği belirtildi.

MANU'YU REDDETMİŞ

Marca'da yer alan haberde, Mesut'un menajeri Reza Fazeli ile görüştüğü söylenen Manchester United temsilcilerinin olumsuz cevap aldıkları kaydedildi.

Fazeli'nin, İngiliz kulübünün temsilcilerine "teşekkürler ama Mesut Real Madrid'de çok mutlu. Gitmeyi düşünmüyor" dediği belirtilirken, Mesut'un da "Madrid'den bir yere kımıldamıyorum" şeklinde konuştuğu öne sürüldü.

İspanyol kulübü ile altı yıllık sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki Mesut için Real Madrid'in 250 milyon euroluk bonservis şartı koydurduğu iddia edilirken, "yaratıcılığı, hızı ve asist vermekteki kolaylığıyla Türk futbolcunun gelecek vaad eden futbolcuların başında geldiği ve Madrid için vazgeçilmez olduğu" ifade edildi.

Geçtiğimiz sezon 15 milyon eurto karşılığında Werder Bremen'den Real Madrid'e gelen Mesut, İspanya'da geçirdiği ilk sezonda en iyi verim alınan futbolcuların başında gösteriliyor

Mesut, Real'deki ilk sezonunda toplam 26 asist yaparak Avrupa liglerinde en fazla gol pası veren oyuncu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor