Mesut Bakkal: “Beraberlik beni üzdü”
B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, maçın ardından yaptığı açıklamada galip gelecek pozisyonları bulduklarını ancak şanssız bir beraberlik aldıklarını söyledi.
Yayınlanma:
B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal maç sonu açıklamalarda bulundu.
Bakkal, “Aatıf’ın iki şutu var gol olabilecek. Önemli bir maç oynadık. Son dakika verdiğimiz bir pozisyon var. Kazanamıyorsan kaybetme 1 puan altın diyoruz ama galip geleceğimiz bir maçtı. Bu beraberlik beni üzdü açıkçası. Bu şanssızlığımızı inşallah kırarız. Bunu devem ettirdiğiniz sürece puanı yakalarsınız. Yakaladığımız pozisyonları sonraki maçlarda gole çevirip inşallah 3 puanı alırız. Abdullah Hoca le çok iletişimimiz oldu. Başarılar diliyorum.” dedi.
Kaynak:İHA
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Resmi İlanlar
Spor