Messi’den Türk gence yardım eli

Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, saha içindeki kadar saha dışında da mücadele ediyor. Kendi ismiyle kurulu olan vakfı aracılığıyla yardımlarda bulunan Messi bu kez elini kanser hastalarına uzattı.Yıldız futbolcu, içlerinde Ergüven’in de bulu

Messi’den Türk gence yardım eli

Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, saha içindeki kadar saha dışında da mücadele ediyor. Kendi ismiyle kurulu olan vakfı aracılığıyla yardımlarda bulunan Messi bu kez elini kanser hastalarına uzattı.

Yıldız futbolcu, içlerinde Ergüven’in de bulunduğu 3 kanser hastasının tedavisine destek oldu

Türk Havayolları ile ortak organize edilen etkinlik için Barcelona’da 3 kanser hastası ile bir araya gelen oyuncunun tedavi masrafları için yardımda bulunacağı belirtildi. Messi ile görüşen gençlerden bir tanesi de Ergüven isimli gençti. Türkiye’den kalkarak İspanya’nın yolunu tutan Ergüven’in, Messi ile bir arada bulunmaktan duyduğu sevinç gözlerinden okunuyordu.

İmzaladığı formaları ziyarete gelenlere veren Messi için Türk genci Ergüven’in de beraberinde çikolata getirdiği bildirilirken, “Eve hiç unutamayacağım büyük bir anıyla döneceğim” dedi. Messi’nin kanser hastaları için İspanya, Arjantin ve Türkiye’deki doktorlara fon sağladığı belrtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor