Messi'den şampiyonluk açıklaması!

La Liga'da şampiyonluğu son maçta Atletico Madrid'e kaptıran Barcelona'nın yıldızı Messi, Dünya Kupası için gittiği Arjantin'de açıklamalarda bulundu.La Liga'nın kaderini belirleyen maçta Atletico Madrid'le berabere kalarak şampiyonluğu rakibine kaptıran

Messi'den şampiyonluk açıklaması!

La Liga'da şampiyonluğu son maçta Atletico Madrid'e kaptıran Barcelona'nın yıldızı Messi, Dünya Kupası için gittiği Arjantin'de açıklamalarda bulundu.

La Liga'nın kaderini belirleyen maçta Atletico Madrid'le berabere kalarak şampiyonluğu rakibine kaptıran Barcelona'nın yıldız futbolcusu Messi, Dünya Kupası'na katılacak ülkesinin milli takımına katılmak için Arjantin'e gitti.

Arjantin basınına geride kalan sezonun kısa bir değerlendirmesini yapan Messi, kötü bir sezon geçirdiğini ve bu sezonu bir an önce geride bırakmak istediğini söyledi.

İşte Messi'nin açıklamaları:

"Kişisel olarak şanssızlklarım oldu ancak takım olarak bu çöküşün sorumlularıyız. Bu kötü gidişe rağmen şampiyonluk ayağımıza kadar geldi ancak yapamadık. Geçirdiğim sakatlıklar kendimi futboluma vermemde beni engelledi."

"ARTIK ARJANTİN İÇİN..."

"Artık Arjantin'i be Dünya Kupası'nı düşünme vakti. Ligde olanları geride bırakıp, hafizamı sıfırlamam lazım. Çok önemli bir turnuva oynayacağız. Dünya Kupası'nda oynayacak olmaktan çok mutluyum. Benim ve Arjantin için önemli bir turnuva olacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor