Messi'den olay yaratan poz!

Arjantin bu akşam son 16 turunda İsviçre’nin karşısına çıkacağı maçı beklerken kafile de karşılaşmanın oynanacağı Sao Paulo’ya geldi.Mücadele Corinthians takımının stadı olan Sao Paulo Arena’da oynanacak. Brezilya ekibinin taraftarları dün kente gelen Lio

Messi'den olay yaratan poz!

Arjantin bu akşam son 16 turunda İsviçre’nin karşısına çıkacağı maçı beklerken kafile de karşılaşmanın oynanacağı Sao Paulo’ya geldi.

Mücadele Corinthians takımının stadı olan Sao Paulo Arena’da oynanacak. Brezilya ekibinin taraftarları dün kente gelen Lionel Messi’ye üzerinde hoş geldin mesajı yazan takımlarının formasını hediye ettiler.

Messi bu elinde Corinthians formasıyla poz vererek oldukça cesur bir harekete imza atarken, oyuncuya tepkiler de gecikmedi. Arjantin fanatikleri takımın yıldızının, ezeli rakip Brezilyalılarla haşır neşir olması ve onların formasıyla poz vermesine tepki gösterdi.

Birbirleriyle uzun yıllardır kıyasıya rekabetin içerisinde olan komşu iki ülkenin oyuncuları ve taraftarları arasında centilmence yaklaşımlara sık rastlanmıyor. Messi’nin bu kıyasıya çekişmeye karşın Brezilya ekibinin formasıyla poz vermesini takdir edenler de oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor