Messi, Manchester City'e Ya da PSG'ye Gidecek

Barcelona'nın Uluslararası Sportif Direktörü Ariedo Braida, Lionel Messi'nin geleceğiyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Braida, Messi'nin bir gün Manchester City ya da Paris Saint-Germain forması giymesinin olasılık dışı olmadığını söyledi.AÇIK KAPI BIR

Messi, Manchester City'e Ya da PSG'ye Gidecek

Barcelona'nın Uluslararası Sportif Direktörü Ariedo Braida, Lionel Messi'nin geleceğiyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Braida, Messi'nin bir gün Manchester City ya da Paris Saint-Germain forması giymesinin olasılık dışı olmadığını söyledi.

AÇIK KAPI BIRAKTI

Şimdiden futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük oyuncularından biri olarak görülen Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılma olasılığı var mı? Bu soru Katalan ekibinin Uluslararası Sportif Direktörü Ariedo Braida'ya soruldu. Braida, 2019'a kadar sözleşmesi bulunan yıldız oyuncunun Barcelona'dan ayrılmasının çok zor olduğunu söyledi ancak olası ayrılığa açık kapı bırakmayı da ihmal etmedi.

CİTY YA DA PSG

Messi'nin kariyerine Katalan takımında son vereceğine inandığını vurgulayan Braida; "Ancak futbolda çok garip şeyler olabiliyor. Manchester City ya da Paris Saint-Germain gibi parayı hiç önemsemeyen çok zengin kulüpler var. Messi'nin bir gün bu kulüplerden birinde forma giyme olasılığını gözardı edemem" dedi.

FESİH BEDELİ 285 MİLYON EURO

Messi'yi Barcelona'dan koparmak isteyen bir kulübün Finansal Fair-Play kurallarına nasıl uyacağı soru işareti. Zira Messi'nin sözleşme fesih bedeli tam 285 milyon euro... Ariedo Braida'nın Messi ile ilgili yaptığı açıklamalar, İspanyol medyasından büyük yankı uyandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler