Messi için 150 milyon euroluk olay iddia!..

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın süperstarı Lionel Messi ile ilgili ilginç bir iddia gündeme geldi.İspanyol kanalı TV3'te yapılan bir programın iddiasına göre; İngiltere Premier Lig devi Chelsea, geçtiğimiz sezon Lionel Messi'nin bonservisi için

Messi için 150 milyon euroluk olay iddia!..

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın süperstarı Lionel Messi ile ilgili ilginç bir iddia gündeme geldi.

İspanyol kanalı TV3'te yapılan bir programın iddiasına göre; İngiltere Premier Lig devi Chelsea, geçtiğimiz sezon Lionel Messi'nin bonservisi için Katalan kulübüne tam 150 milyon euroluk bir teklif yaptı.

Barça'nın, Chelsea menajeri Jose Mourinho'nun isteği ile yapılan teklifi düşünmeden reddettiği ve Arjantinli yıldız ile de 2019'a kadar geçerli olan yeni bir sözleşme imzaladığı belirtildi.

Öte yandan Chelsea'nin yaz aylarında 103 milyon euroluk bir transfer yatırımı yaptığı ve 150 milyon euro ödemekte sorun yaşamayacağı da vurgulandı.

Barcelona'dan yıllık 20 milyon euroluk bir maaş alan Messi'nin kontratında 250 milyon euroluk bir serbest kalma bedeli bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor