Messi hasta mı, Neden kusuyor?

Futbol dünyasının en iyi futbolcularından biri kabul edilen Messi'nin, son olarak hafta içi Romanya ve Arjantin Milli Takımları arasında oynanan maçta kusma sorununu yaşaması, basında merak konusu oldu."Tata" lakaplı Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Mar

Messi hasta mı, Neden kusuyor?

Futbol dünyasının en iyi futbolcularından biri kabul edilen Messi'nin, son olarak hafta içi Romanya ve Arjantin Milli Takımları arasında oynanan maçta kusma sorununu yaşaması, basında merak konusu oldu.

"Tata" lakaplı Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino düzenlediği basın toplantısında Messi'nin sağlık durumuyla ilgili, "Sık sık yaşadığı bir şey. Uzmanlara bile gitti ama çözüm bulamadılar. Yine de önemsenecek bir konu değil çünkü futbol oynamasını engellemiyor" dedi.

Messi'nin sağlık sorununun doğal bir durum olmadığının farkında olduğunu belirten Tata, buna rağmen futbolcusunun sorunsuz bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı.

İspanyol basınında yer alan haberlerde, Arjantinli futbolcuya her türlü alerji ve mide testi yapılmasına rağmen kusma sebebinin halen öğrenilememesi, "ilginç" olarak nitelendi.

Messi'nin kusma zamanlarının mevsimsel ya da psikolojik olmadığı vurgulanırken, Barcelona doktorlarının ise sadece "Guardiola da önemli maçlar öncesinde soyunma odasında kusardı. Messi ise sahada kusuyor" değerlendirmesinde bulunabildiği ifade edildi.

Arjantin ile Romanya arasındaki karşılaşmanın ardından basın mensuplarına yaşadığı sağlık sorunu hakkında konuşan Messi, "Sürekli başıma gelen bir şey. Milli Takım'ın yanı sıra kulüp maçlarında da benzer şeyler oldu. Önemli değil" şeklinde konuşmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler