Messi gözünü yeni rekora dikti

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Raul Gonzalez'in ve La Liga'da Telmo Zarra'nın en golcü futbolcu rekorlarını üst üste kırarak dikkati çeken Messi, gözünü yenilerine dikti. La Liga'da 257 gole ulaşan Arjantinli yıldız, atacağı gollerle Avrupa'nın önemli

Messi gözünü yeni rekora dikti

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Raul Gonzalez'in ve La Liga'da Telmo Zarra'nın en golcü futbolcu rekorlarını üst üste kırarak dikkati çeken Messi, gözünü yenilerine dikti. La Liga'da 257 gole ulaşan Arjantinli yıldız, atacağı gollerle Avrupa'nın önemli liglerinin en çok gol atan oyuncularının rekorlarını kırmaya çalışacak.

 

Messi'nin ilk hedefi, İngiltere Premier Lig'in 260 gollü rekortmeni Alan Shearer'ı geçmek olacak. Serie A gol rekortmeni 274 golü Silvio Piola ve Ligue 1'de 299 gollü kralı Delio Onnis, 27 yaşındaki Messi'nin yakalamayı planladığı diğer golcüler olacak. Barcelona, ligdeki ilk maçını 4 Ocak Pazar günü deplasmanda Real Sociedad ile oynayacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler