Messi Barcelona'ya mı dönüyor?

Sezon başında Barcelona'dan ayrılan Lionel Messi, Paris Saint-Germain'de istediğini alamadı. Arjantinli yıldızın babası, Barcelona'ya geri dönüş için temaslara başladı.

Messi Barcelona'ya mı dönüyor?

Lionel Messi, Barcelona’daki ekonomik sıkıntılar nedeniyle sezon başında altyapısından yetiştiği kulübe veda edip PSG’ye imza atmıştı. Ancak Fransa’da işler istediği gibi gitmedi.

Son Bordeaux maçında kendi taraftarı tarafından ıslıklanan Messi’nin ayrılık için hazırlıklara başladığı kaydedildi. İspanyol basınında yer alan bir iddiaya göre dünyaca ünlü yıldızın babası Jorge Messi, oğlunun dönüşü için Barcelona Yönetimi ile temasa geçti. Ancak bu transferin gerçekleşmesi için Arjantinli süperstarın, PSG’de kazandığı senelik 30 milyon Euro’luk maaşından çok daha düşüğüne ‘Evet’ demesi gerekiyor. Messi’nin Fransız deviyle 1+1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor