Messi Arjantin’i güldürdü!

2014 Dünya Kupası F Grubu’nda Nijerya ile Arjantin karşı karşıya geldi. Mücadeleden Arjantin 3-2 galip ayrılarak grubu lider tamamladı ve Nijerya ile birlikte üst tura çıktı. Estadio Beira-Rio Stadı’nda oynanan karşılaşma çok hızlı başladı. 3. dakikada to

Messi Arjantin’i güldürdü!
2014 Dünya Kupası F Grubu’nda Nijerya ile Arjantin karşı karşıya geldi. Mücadeleden Arjantin 3-2 galip ayrılarak grubu lider tamamladı ve Nijerya ile birlikte üst tura çıktı.
 
Estadio Beira-Rio Stadı’nda oynanan karşılaşma çok hızlı başladı. 3. dakikada topla ceza sahasına giren Di Maria’nın vuruşunda top üst direkten geri döndü. Dönen topu Messi tamamladı ve Arjantin’i 1-0 öne geçirdi.
 
Nijerya bu gole hemen cevap verdi. 4. dakikada Babatunde’nin savunmanın arkasına attığı topla buluşan Ahmed Musa, plase bir vuruşla meşin yuvarlağı kalenin sağ köşesinden filelerle buluşturdu. (1-1) 45+2’de ceza yayının sağ çaprazından kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Messi, meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturarak takımını yeniden öne geçirdi (1-2) Bu gol ilk yarının da skoru oldu.
 
İkinci yarıya Nijerya golle başladı. 47. dakikada Emenike’nin ara pasına hareketlenen Ahmet Musa’nın sol çaprazdan ceza sahasına girer girmez vuruşunda top sol köşeden ağlara gitti. (2-2) Arjantin bu gole vermekte gecikmedi. 50. dakikada Lavezzi’nin pasında ceza sahası içinde topla buluşan Marcos Rojo’nun diziyle vuruşunda meşin yuvarlak sağ köşeden filelere gitti. (2-3). İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca üç puan Arjantin’in oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor