Mersin İdmanyurdu iddialı!

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu, yarın saat 20.00'de sahasında oynayacağı Trabzonspor maçına alt sıralardan kurtulmak için çıkacak. Hafta boyunca yaptığı antrenmanlar ile zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren Mersin İdmanyurdu'nun

Mersin İdmanyurdu iddialı!

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu, yarın saat 20.00'de sahasında oynayacağı Trabzonspor maçına alt sıralardan kurtulmak için çıkacak.

Hafta boyunca yaptığı antrenmanlar ile zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Bülent Korkmaz, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Takım olarak kazanmaya odaklandıklarını belirten Bülent Korkmaz, şunları söyledi:

"Trabzonspor maçında nelere dikkat edilmesi konusunda antrenmanda oyuncularıma taktikler verdim. Artık puan kaybetmek yok. Tek düşüncemiz, her maçı kazanmak ve üst sıralar çıkmak. Bizleri yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımızı destek vermeleri için maça bekliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor