Mersin İdmanyurdu Bucaspor'a yenildi

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 4. hafta mücadelesinde Mersin İdmanyurdu, evinde Bucaspor ile karşılaştı. Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmayı uzatma dakikalarında bulduğu gollerle Bucaspor 2-1 kazandı. Mersin'e üstünlüğü getiren gol, 64. dakikada t

Mersin İdmanyurdu Bucaspor'a yenildi

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 4. hafta mücadelesinde Mersin İdmanyurdu, evinde Bucaspor ile karşılaştı. Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmayı uzatma dakikalarında bulduğu gollerle Bucaspor 2-1 kazandı.

Mersin'e üstünlüğü getiren gol, 64. dakikada takımın yıldızı Nakoulma ile geldi. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Buca, 90+2. dakikada Alper ile beraberliği yakaladı. 90+5. dakikada penaltı kazanan Buca, Emre'nin ayağından gelen golle üstünlüğü yakaladı ve maçtan üstün ayrıldı.

Bu skorun ardından Mersin İdmanyurdu 1 puanda kaldı ve gruptan çıkma şansını kayebtti. Bucaspor ise 9 puanla 2. sırada yer aldı.

Grubun 5. haftasında Bucaspor evinde Rizespor ile karşılaşacakken, Mersin İdmanyurdu ise evinde Aydınspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler