Mersin geri döndü!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Mersin İdmanyurdu sahasında Eskişehirspor'u konuk etti. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada Mersin İdmanyurdu 2-0 geriye düşmesine karşın 10 kişiyle maçı çevirdi ve 4-2 galip geldi. Eskişehirspor'un golleri 3'te Ömer

Mersin geri döndü!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Mersin İdmanyurdu sahasında Eskişehirspor'u konuk etti.
 
Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada Mersin İdmanyurdu 2-0 geriye düşmesine karşın 10 kişiyle maçı çevirdi ve 4-2 galip geldi.
 
Eskişehirspor'un golleri 3'te Ömer Şişmanoğlu ve 29'da Erkan Zengin'den gelirken Mersin İdmanyurdu'nun gollerine 40, 75. ve 80. dakikalarda Oktay Delibalta ile 90+4. dakikada Sinan Kaloğlu imza koydu.
 
Ev sahibi ekipte Murat Ceylan maçın 60. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
 
Bu sonuçla Mersin İdmanyurdu puanını 11 yaparken, Eskişehirspor 7 puanda kaldı. Ligde gelecek hafta Mersin İdmanyurdu deplasmanda Gaziantepspor'la karşılaşacak. Eskişehirspor ise sahasında Balıkesirspor'u konuk edecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor