Melo’dan Sonra Telles’de gitti!

İtalyan ekibi Inter, Galatasaray'ın genç oyuncusu Alex Telles'i satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılı takım, Brezilyalı yıldız Felipe Melo'nun ardından 22 yaşındaki başarılı sol bek oyuncusu Alex Telles'i de Inter'e gönderd

Melo’dan Sonra Telles’de gitti!

İtalyan ekibi Inter, Galatasaray'ın genç oyuncusu Alex Telles'i satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattı.

Sarı-kırmızılı takım, Brezilyalı yıldız Felipe Melo'nun ardından 22 yaşındaki başarılı sol bek oyuncusu Alex Telles'i de Inter'e gönderdi. İtalyan ekibi Inter, Galatasaray ile Telles için 1 milyon 550 bin Euro'luk kiralama bedeli karşılığında anlaşma sağladı. Telles'in satın alma opsiyonunun ise 8 milyon 500 bin Euro olduğu bildirildi.

Sarı-kırmızılıların 2013-2014 sezonunun devre arasında Gremio'dan 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında renklerine kattığı Telles, Galatasaray forması ile çıktığı 62 resmi maçta 2 gole imza attı.

Melo’dan Sonra Telles’de gitti!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler