Melih Gökçek'ten BEDDUA

Ankara Büyükşehir  Başkanı Melih Gökçek  Galatasaray'a karşı Ankaragücü'nün aldığı 3 farklı galibiyetten büyük bir mutluluk ve keyif aldığını söyledi.

Melih Gökçek'ten BEDDUA

Ankara Büyükşehir  Başkanı Melih Gökçek  Galatasaray'a karşı Ankaragücü'nün aldığı 3 farklı galibiyetten büyük bir mutluluk ve keyif aldığını söyledi.

Melih Gökçek Ankaragücü başkanı olan oğlu Ahmet Gökçek'in  cezalı olduğu için maçı izleyemediğini belirterek atılan ilk golden sonra sevincini paylaşmak için beni aradı tam o sırada 2.gol pozisyonu oldu dur oğlum 2.golü attık dedi. Bir nevi ona telefonda canlı yayın yaptım şeklinde konuştu.

Melih Gökçek oğlunun bu karşılaşmayı izleyemediğini ve aldığı cezanın haksız bir ceza olduğunu söyleyerek temennim, bedduam inşallah federasyon başkanı da güzel maçı seyretmekten, bir gün men edilir. O da onun cezasını çeker. Federasyon başkanına beddua ediyorum dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor