Mehmet Özdilek: “Skor çok önemli değil”

Mehmet Özdilek maç sonu konuştu.

Mehmet Özdilek: “Skor çok önemli değil”

Haber61 – Spor Servisi – B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek Trabzonspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Mehmet Özdilek, “Milli takım arasını hazırlık maçıyla geçirmek planlarımızdan biriydi. Ligin iyi takımlarından bireyle oynadık. Skor çok önemli değil. Sahadaki organizasyonları görmek adına iyi bir maç oldu. heyecanın yüksek olduğu bir maç oldu. Hazırlık maçı da olsa kazanmak iyi oldu. Her gün üzerine koyarak gidiyoruz. Bugünü çok doğru geçirdiğimizi düşünüyorum. Ricardo aramıza yeni katıldı. Yüzde 100 hazır değil ama faydalı olacağını gösterdi. Gökhan ağır bir sakatlık geçirdi ama yetenekli bir oyuncu maçın başında biraz durgundu ama açıldı. Oyunun tamamına bakmak lazım. Rakibiniz Trabzonspor dikkatli oynamak lazım. Bizim açımızdan her yönüyle iyi bir hazırlık maçı oldu” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor