Mehmet Özdilek: "Asla pes etmedik"

Mehmet Özdilek Haber61'e konuştu.

Mehmet Özdilek: "Asla pes etmedik"

Haber61 – Spor Servisi – Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek maç sonu Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Özdilek şunları söyledi;

“Hugo'nun golle dönmesi bizim için çok kıymetli. Mevki olarak gol atamayan golcünün uzun süre gol bulamaması sıkıntı yaratabiliyor o nedenle gol bulması çok önemliydi. Trabzonspor çok geniş alanda oynayan bir takım.  Dolayısıyla top onlardayken etkililer ama kaptırdıklarında onları geri koşturmamız gerekiyordu. Bunları yapabilecek çok atletik futbolcularımız vardı. Bu anlamda onları baya zora soktuk diye düşünüyorum.  Önemli ayakları var Trabzonspor'un ön alanda ama asla pes etmedik. Devre arasında konuşurken şunu söyledim, konsantrasyon çok önemli. Biz son ki deplasmanda hep geriden gelerek kazandık. İlk 20-25 dakikada bizim yaptığımız hataları ikinci yarıda Trabzonspor yaptı. Hugo'nun da bitiriciliği buradan galibiyetle çıkmamızda çok önemli. Kolay değil burada 30 bin kişinin önünde maçı çevirebilmek.

Her maçı tek tek düşünüyoruz. Alacağımız maksimum puanı alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Ligde dalgalanma çok fazla var, takımlar arasında oyuncu kalitesi yakınlaşmaya başladı. Büyük takımlar puan kaybetmeye başladı. Çok ciddi kayıplar var, görünen o ki sezon sonuna kadar da böyle sürecek. Aradan sürpriz de çıkabilir diye düşünüyorum.

Biz kulüp olarak ayaklarımızı yorgana göre uzatan bir kulübüz. Bu ligde yeni çıkan bir takım olarak istikrar sağlayabilmek çok önemli. İki maç kazanınca yukarıda iki maç kaybedince aşağıdasınız. Onun için ayağınızı yere sağlam basmanız gerekiyor.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor