Mehmet Öz'den teşekkür açıklaması

İdmanocağı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öz, Bayan voleybol takımının 2. Lig Bayanlar Final müsabakaları sonucu şampiyon olarak Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’ne yükselmesinin ardından  bir açıklama yaptı.Dev şirket takımları ve belediye destekli takımla

Mehmet Öz'den teşekkür açıklaması

İdmanocağı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öz, Bayan voleybol takımının 2. Lig Bayanlar Final müsabakaları sonucu şampiyon olarak Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’ne yükselmesinin ardından  bir açıklama yaptı.

Dev şirket takımları ve belediye destekli takımlar ile mücadele etmek ve şampiyon olmanın kolay olmadığını belirten Başkan Öz “geçen yıl bu zamanlar Play off’tan geri dönmüştük. İstek ve azim erozyonuna uğramıştık. Düşündük, tartıştık: ‘Biz bu işi istiyoruz.’ dedik yola koyulduk” dedi.

Başkan Mehmet Öz açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;

Geçen yılki kadrodan elimizde Ecem ve Kaptan Gülcan kalmıştı. Deniz, Fulden, Didem bizim diyeceğimiz oyuncularımızdı. Kadromuza Antonina, Bahar, İzolda, Ceren, Gülben, Audra, Irmak, Gizem, İkbal, katıldı. Ali Kavaz nezaretinde  Murat Hoca ve Coşkun Hoca  kadroyu şekillendirdi.

Gruplarda fırtına gibi estik, voleybola renk getirdik, taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandık. Trabzon’a voleybolu sevdirdik. Spor salonunda voleybola özgü bir seyirci oluşturduk. Kısaca birlikte sevindik, birlikte üzüldük. Küçük bir grupken büyük bir voleybol takımı olduk. “Play off”a lider gittik. Adana’da namağlup finallere yükseldik. Mersin bizi bekliyordu. İnancımıza göre  finallerin 1. si belli idi. İkinciyi belirlemek için Mersin’e gidiyorduk. İlk gün kazaya uğradık. İkinci gün maçı kazandık. Üçüncü gün şampiyonluğa ulaştık. Her şey istediğimiz gibi gerçekleşti. Şampiyon , İdmanocağı; 2. Bursa Nilüfer oldu. Ne mutlu bizlere.

Üçüncü ligden, İkinci lige terfi etmek için Ankara’ya gittiğimiz zamanki durumumuz, at arabasına binip maç yapmak için şehre giden kasaba takımları gibiydi. Bugün 1. ligdeyiz. Yaşam kaynağı, sportif başarılar olan Trabzon’un gurur kaynağı oldunuz.  İdmanocağı,  büyük  kurum ve kuruluşların yarışmakta zorlandığı bir takım oldu.

Takım olarak “BİR” iken, sponsorlarımızla ve camiamızla “BİZ” olduk, şampiyonluk hedefi koyduk. Zorlu mücadele sonunda hedefe  ulaştık.  

Bu başarıyı bize yaşatan teknik kadromuz ve sporcularımızla ne kadar övünsek azdır. Hırsları ve istekleri ile karakteristik Trabzonlu özelliği sergilediler. Amerikalısı, Ukraynalısı, Gürcüsü , İstanbullusu, Ankaralısı, Antalyalısı, Kayserilisi, Yalovalısı, Malatyalısı, Sivaslısı ve Muğlalısı tek vücut,  tek beyin oldular.  Trabzonlu gibi hırslandılar, Trabzonlu gibi istediler, Trabzonlu gibi mücadele ettiler, Trabzonlu gibi söke söke şampiyon oldular. Bu başarı ile ne kadar övünsek azdır. Bu başarı bir amatör takımın, kamu kurumları ve dev şirket takımları karşısındaki onur mücadelesidir.

Bu mücadelede haksızlığa karşı hep dik durduk, tepki verdik. Adalet istedik. Ceza aldık ama yılmadık ve korkmadık.  Çıkarlarımız için eğilmedik, bükülmedik. Dimdik ayakta durduk. Önümüze çıkan engelleri sporcu kardeşlerim ve teknik ekibimizle  birlikte birer  birer aştık. Onurumuzla, gururumuzla şampiyon olduk.  Bu nedenle  bu şampiyonluk bizim için kutsaldır.

Biz;   ‘Hayatta başarılmayacak hiçbir şey yoktur.’ diyoruz.  ‘İstemek başarmaktır.’ diye haykırıyoruz.  Başarmak için istek, gerek ve şarttır. Murat Yedidağ Hocam; “ Ben istemenin ne demek olduğunu Trabzon’da öğrendim.” dedi.   Sultanlarımız, bunun ne kadar doğru olduğunu  bize ispatladılar.

Güvenimiz gereği  hazırlattığımız şampiyonluk t shirtlerimiz motivasyon aracımız oldu. Eski Federasyon Başkanımız Sayın Erol Ünal Karabıyık maçımızı izlemek ve bizi onurlandırmak için Trabzon’a kadar geldi. Karayolları Spor Başkanı Kamuran Yazıcı hemşerimiz olarak bize destek verdi.  Sayın Dr. İbrahim Yanmış hocamızın kalbi hep bizimle attı. Sportofit firması ile sponsorumuz oldu. Yöneticimiz Yiğit Oğuz Duman’ın uğraşısı ile Turkcell Superonline ve eski sporcularımızdan Sayın Sefa Yavuz ASAŞ ile sponsorluk desteği verdiler. Mali açıdan en sıkışık olduğumuz anda, Trabzonspor Basketbol Spor Kulübü eski başkanı Sayın Mehmet Yiğit Alp ve arkadaşları bizleri maddi ve manevi  desteklediler. Eski ama eskimeyen başkanımız Mahmut Aksu’nun kalbi daima bizimle atıyor.  

Eski bakanımız Sayın Faruk Özak bizleri arayarak skoru öğrendi ve bizleri tebrik etti. Volkan Canalioğlu vekilimiz maçlarda bizleri yalnız bırakmadı. Trabzon’umuzun müstesna  iş adamı  Celil Hekimoğlu maddi ve manevi desteklerini bizden hiç eksik etmediler.  Süleyman Atal ağabeyimiz bizimle aynı duyguları yaşadı ve herkese yaşattı. İmperial Hastahanesi yöneticileri ve doktorları verdikleri sağlık hizmetleri ve sponsorluk desteğiyle bizleri hep güçlü kıldılar.

Şampiyonluk sonrası bizleri Havaalanında karşılayan Büyük Şehir Belediye Başkanımız sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bizi Trabzon ile bütünleştirdi.

Maçlarımızın yayınlanmasını sağlayan Kanal Mavi ailesi yaşadığımız heyecanı Trabzonlulara  kusursuz aktardılar. Mükemmel başarılara imza attılar.

Kulübümüzde voleybolun kurulmasını sağlayan ve her zaman yanımızda olan Şahin Nas ve ailesi hep bizimle idi. Kalpleri hep bizimle atan  Muharrem Arz, Mete Pulat ve Abdullah Beşir bize ağabeylik yaptı.  Voleybol sevdalısı Sayın Vedat Atabek ağabeyimiz içindeki sevgiyi ve saygıyı bizlere kusursuzca, coşkuyla aktardı.     

Adana vali yardımcımız Sayın Halis Arslan Trabzonlular Derneği Başkanı ve üyeleri, Mersin Karadenizliler Derneği başkanı Abdullah Özyiğit ve arkadaşları bizlere müthiş ev sahiplikleri yaptılar.

Verdikleri reklamlarda bizlere maddi ve manevi katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bu yazıyı yazarken yaşadığımız heyecan ile adını unuttuğumuz ve desteklerini bizlerden esirgemeyen herkesi kucaklıyoruz.

Bu mücadelede eşime, çocuklarıma, yönetim kurulu arkadaşlarıma ve iş arkadaşlarıma teşekkür borçluyum. Onların desteği ile evde ve işte aklım arkada kalmadı. Onlar bu başarının görünmeyen kahramanları oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor