Mehmet gelecekten umutlu

Kazakistan maçında kısa süre de olsa oynayan ve milli formayı terletme şansını yakalayan Mehmet Ekici, Trabzonspor’a mutlu, gelecekten de umutlu döndü.Bordo- Mavili forma altında yaptığı iyi işlerin karşılığını milli takıma çağrılarak aldığının altını her

Mehmet gelecekten umutlu

Kazakistan maçında kısa süre de olsa oynayan ve milli formayı terletme şansını yakalayan Mehmet Ekici, Trabzonspor’a mutlu, gelecekten de umutlu döndü.

Bordo- Mavili forma altında yaptığı iyi işlerin karşılığını milli takıma çağrılarak aldığının altını her fırsatta çizen başarılı oyuncu, “Eminim ki, Trabzonspor’da istikrarı bulursam ilerleyen dönemlerde çok daha fazla vitrinde olabilirim. Geldiğim noktayı kesinlikle bir zirve olarak kabul etmiyorum, tam tersine daha gidecek çok yolumun olduğunun farkındayım” mesajlarını gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor