Mehmet Ekici müjdesi

Sakatlığı nedeniyle Rabotnicki maçlarında forma giyemeyen ve yokluğu çok büyük hissedilen Mehmet Ekici, sahalara geri dönüyor... Sağ ayağında ödem oluşan ve ağrıları nedeniyle uzun süredir antrenmanlara katılmayan yıldız futbolcu, yarından itibaren çalışm

Mehmet Ekici müjdesi

Sakatlığı nedeniyle Rabotnicki maçlarında forma giyemeyen ve yokluğu çok büyük hissedilen Mehmet Ekici, sahalara geri dönüyor... Sağ ayağında ödem oluşan ve ağrıları nedeniyle uzun süredir antrenmanlara katılmayan yıldız futbolcu, yarından itibaren çalışmalara başlayacak. Ağrıları dinen deneyimli oyuncu, 2-3 gün düz koşu yapacak ardından takımla birlikte çalışmalara resmen katılacak.

Kısa sürede form tutması beklenen 25 yaşındaki oyuncunun olağanüstü bir durum yaşanmaması halinde Bursaspor maçında sahada olması bekleniyor. Ekici’nin de geri dönmesiyle teknik direktör Şota Arveladze’nin orta sahanın ortasını Okay Yokuşlu-Stephane Mbia-Mehmet Ekici üçlüsüyle kurması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor