Mehmet Batdal'ın gönlü TS'de

Fenerbahçe'nin Bucaspor'un pivot santraforu Mehmet Battal ile anlaştığı iddiasıyla ilgili olarak İzmir ekibinin başkanı Erdal Gündoğan, "Bir takım görüşmelerin olduğunu biliyorum, ama bize doğrudan gelen bir teklif yok" dedi. Radyospor'un haberine göre; M

Mehmet Batdal'ın gönlü TS'de
Fenerbahçe'nin Bucaspor'un pivot santraforu Mehmet Battal ile anlaştığı iddiasıyla ilgili olarak İzmir ekibinin başkanı Erdal Gündoğan, "Bir takım görüşmelerin olduğunu biliyorum, ama bize doğrudan gelen bir teklif yok" dedi.

Radyospor'un haberine göre; Mehmet Battal ise “Trabzonspor ile ilgili bir gelişme olmuştu. Fenerbahçe'yle ilgili dışarıdan bir gelişme olduğunu duydum, bana şu ana Fenerbahçe'den teklif gelmedi. Devre arasında Trabzonspor'a transferim söz konusu olabilir” dedi.

Bucaspor Başkanı Erdal Gündoğan, futbolcunun menajeriyle, Fenerbahçeli yetkililerin görüştüğünü ifade ederek "Ortada henüz bir anlaşma yok. Kulüpler arasında da bir görüşme yok. Devre arası ya da sezon sonu görüşebiliriz. Bence Mehmet Battal, yetenekleri ve fizik özellikleri ile büyük takımların hepsinde oynayabilir. Zaten büyük takımların hepsi futbolcumuzu takip ediyor. Ara transfer döneminde Fenerbahçe oyuncumuzu ister ise memnuniyetle görüşürüz" diye konuştu.

Mehmet Battal ise Fenerbahçeli herhangi bir yetkili ile görüşmediğini söyledi.

Büyük takımların kendisini takip ettiğini bildiğini belirten Mehmet, “Performansım iyi olur ise ara dönemde Trabzonspor'a transferim yeniden gündeme gelebilir. Zaten Mayıs'ta sözleşmem bitiyor. Takımıma para kazandırarak gitmek isterim” dedi.

Hakan Şükür'le kıyaslandığını ifade eden Mehmet Battal, “Hakan Şükür olabilmek için önümüzde çok uzun bir yol var. En azından onun yolunda ilerlemek benim için gurur verici. Benzetilmek bile onur verici bir durum. Uzun boylu olmam nedeniyle ülkemizdeki pivot santrafor boşluğunu doldurabileceğimi düşünüyorum. Ülkemizde bu özellikte futbolcunun az olması en büyük avantajım” şeklinde konuştu.

Dört büyük takım arasında özel bir tercihinin olmadığını belirten genç futbolcu, “Hedeflerim doğrultusunda tercih yapacağım. Öncelikle Süper Lig'de oynamak ardından, A Milli takım forması giymek istiyorum. Çok büyük bir sorun yaşamazsam, Ocak ayında kulübüme para kazandırarak transfer almak isterim” dedi.

Transfer döneminin son gününde Trabzonspor, Mehmet Battal'a talip olmuş, Bucaspor bonservis bedeli olarak 750 bin Euro istemiş, Trabzonspor da 500 bin Euro'dan fazla vermeyeceğini açıklayınca transfer gerçekleşmemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler