Mehmet Atalay'a veda yemeği

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Merkez Yönetim Kurulu, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü görevinden ayrılan Mehmet Atalay için veda yemeği verdi. Feriye Lokantası'nda gerçekleştirilen yemeğe, TSYD Genel Başkanı Esat Yılmaer ile yönetim kurulu üy

Mehmet Atalay'a veda yemeği
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Merkez Yönetim Kurulu, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü görevinden ayrılan Mehmet Atalay için veda yemeği verdi.

Feriye Lokantası'nda gerçekleştirilen yemeğe, TSYD Genel Başkanı Esat Yılmaer ile yönetim kurulu üyeleri katılırken, Mehmet Atalay'a teşekkür plaketi sunuldu.

Esat Yılmaer, yaptığı konuşmada, Mehmet Atalay'ın TSYD'ye yaptığı hizmetlerin unutulmayacağını belirterek, ''Kendisi zaten her zaman bizimleydi, şimdi de üyemiz olarak onu tekrar aramızda görmekten ötürü son derece mutluyuz. Bundan sonraki görevi ne olursa olsun, o hep yanımızdadır ve yanımızda kalmaya devam edecek'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler