Mehmet Atalay'a tam destek

TÜFAD Genel Başkan Danışmanı Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban, 6 Haziran tarihinde Ankara’da yapılan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı’nda 29 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan TFF Başkanlık seçimin

Mehmet Atalay'a tam destek

TÜFAD Genel Başkan Danışmanı Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban, 6 Haziran tarihinde Ankara’da yapılan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı’nda 29 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan TFF Başkanlık seçimine aday olan Mehmet Atalay’a tam destek geldi.

Bu konuda yazılı bir açıklama yapan TÜFAD Genel Başkanı Danışmanı Nurettin Balaban, Yönetim kurulumuz ve 54 İlde bulunan şube başkanlarımız Sayın Mehmet ATALAY’ıa koşulsuz destek olacağımızı gerektiğinde yapmamız gereken herhangi bir çalışma gerekiyorsa bunu da yapmaya hazırız.

Sayın Atalay Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü döneminde Ankara’da hizmete açılan TÜFAD Prestige Hotele yapmış olduğu maddi yardımların yanı sıra TÜFAD Başkanı ve Türk Futboluna büyük hizmetler vermiş futbol antrenörlerine futbol müsabakalarında protokol tribününde yer tahsis etmiş, Futbol camiasına ülke genelinde 350’ye yakın sentetik ve doğal çim saha ve stadyumlar hizmete açmıştır.

Gönül ve hizmet adamı olan Sayın Mehmet Atalay TÜFAD camiasından 7 yıldır maddi ve manevi desteğini hiçbir gün esirgemediği gibi futbolun dışında çalışmış olduğu her görevde insanların takdirine şayan olmuştur.

Bugüne kadar yaptıklarını düşündüğümüzde bunları yapmayı Allah herkese nasip etmez.

TFF ile ilgili projelerini dinlerken 16000 antrenöre çalışma alanı, amatör futbola isim hakkı ve buna benzer hizmetleri yapmayı dile getirmek, Türk futboluna yeni bir çağın başlangıcının müjdesini vermek, ancak Sayın Mehmet Atalay gibilere nasip olur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler