Mehmet Atalay'a büyük destek

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına aday olması için büyük baskı gören Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’a bir büyük destekte 2. Ve 3. Lig kulüpler birliğinden geldi.2. Lig ve 3. Lig Kulüpler Birliği Yönetim kurulu üyelerinin ve diğer kulüp

Mehmet Atalay'a büyük destek

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına aday olması için büyük baskı gören Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’a bir büyük destekte 2. Ve 3. Lig kulüpler birliğinden geldi.

2. Lig ve 3. Lig Kulüpler Birliği Yönetim kurulu üyelerinin ve diğer kulüplerin başkanlarıyla Büyükçekmece Tepecikspor Kulüp başkanı Osman Eyüboğlu’nun şirketinde bir araya gelen Atalay, kulüplerden destek aldıktan sonra buradan huzurlu bir şekilde ayrıldı. 
Büyükçekmece Tepecikspor, Lüleburgazspor, Küçükçekmecespor, İstanbulspor; Ofspor, Afyonspor, Sancaktepe Belediyespor, Anadolu Üsküdarspor, Araklıspor ve Yalıspor Kulüp başkanlarıyla bir istişare toplantısı yapan Mehmet Atalay, toplantının çok güzel bir ortamda geçtiğini söyledi. 2. ve 3. Lig Kulüpler birliği başkanı Ömer Sarıalioğlu’nun önderliğinde bir araya gelen yöneticiler, toplantının Kulüpler Birliği adına iyi geçtiğini savundular. Toplantı sonrası bir açıklama yapan kulüpler birliği basın Sözcüsü Siyami Aslan, Mehmet Atalay ile istişare toplantısı yaptıklarını bu toplantının kulüpler açısından iyi geçtiğini söyledi. Federasyon başkanı Mahmut Özgener’in aday olmayacağını açıklamasının ardından gerekli eğilimi Mehmet Atalay’a gösterdiklerini söyleyen Aslan, “Öncelikle TFF başkanı Mahmut Özgener ve Yönetim kuruluna 2. Lig ve 3. lig Kulüpler birliği olarak bu zamana kadar bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyoruz. Eğer Mahmut başkanımız aday olsaydı bu istişare toplantısı asla olmayacaktı ve onun yanında olacaktık. Bugün itibarıyla roller değişti ve 2. lig, 3. Lig Kulüpler birliği olarak gerekli birlikteliği sağlama adına ilk toplantımızı yaparak birlikteliğin güç getireceğine inandık. Bizler Mahmut Özgener’in Başkan olduğu süre içerisinde asla bir aday ile bir araya gelmedik ve hiçbirinin yanında olmadık. Kendisi aday olmayacağını açıklamasının ardından bu birlikteliğin olması için ortam yaptık. Mehmet Atalay ile kulüpler için yararlı bir görüşme oldu. Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede kendisi adaylığını açıklamamasına rağmen kulüpleri yanında görmesinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Bizlerde 2. lig ve 3. Lig kulüpler birliği olarak bu güzel ortamda bulunmaktan büyük keyif aldık. İnşallah güzel şeyler olur bizlerde bu birliktelikte var olmak için mücadele veririz. Şu anda henüz netleşmiş bir şey olmamasına rağmen birkaç gün içerisinde gerekli ikinci açıklamayı yaparak kamuoyunu bilgilendireceğiz. Biz hiç kimseye saygısızlık yapmadık ve son dakikaya kadar hiçbir adayın yanında olmadık, ta ki Mahmut Özgener’in istifasından sonraki gelişmeler hariç” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor