Mehmet Atalay tesisleri inceledi

Atalay, beraberindeki İl Gençlik ve Spor Müdürü Şerif Özgür ve yetkililer ile Trabzon merkezdeki Hızırbey, Boztepe, Arafilboyu ve Çağlayan futbol sahalarını inceledi. Atalay, incelemeleri sonunda yaptığı açıklamada, çamurlu ve toprak zeminlerden günümüzde

Mehmet Atalay tesisleri inceledi
Atalay, beraberindeki İl Gençlik ve Spor Müdürü Şerif Özgür ve yetkililer ile Trabzon merkezdeki Hızırbey, Boztepe, Arafilboyu ve Çağlayan futbol sahalarını inceledi.

Atalay, incelemeleri sonunda yaptığı açıklamada, çamurlu ve toprak zeminlerden günümüzdeki çim veya suni çim sahalara gelmenin güzel olduğunu belirterek, ''Türkiye'mizi tesislerle donatıp her bölgenin gençlerinin en kabiliyetli olduğu branşlarda, o kabiliyetlere uygun tesisler yapmalısınız'' dedi.

Atalay, daha sonra incelemelerde bulunmak üzere Rize'ye gitti.
Genel Müdür Atalay, yarın Trabzon Valiliği'nde gerçekleştirilecek olan Trabzon 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali sunum ve raporlarının hazırlanması ve bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili toplantıya katılacak.

Aynı gün Söğütlü, Çarşıbaşı ve Vakfıkebir futbol sahalarını inceleyecek olan Atalay, akşam da ''Trabzon 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivaline Doğru'' konulu konferansa katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor