Mehmet Atalay tek aday mı!

Türkiye Futbol Federasyonunun seçim takvimi belirlendi. Mehmet Atalay'ın tek aday olarak seçime gitmesi bekleniyor.Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu Türkiye Ligleri'nin tamamının tescilinden sonra belli olacak. Federasyon yönetim kurulu alt l

Mehmet Atalay tek aday mı!

Türkiye Futbol Federasyonunun seçim takvimi belirlendi. Mehmet Atalay'ın tek aday olarak seçime gitmesi bekleniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu Türkiye Ligleri'nin tamamının tescilinden sonra belli olacak. Federasyon yönetim kurulu alt liglerdeki play off maçlarının tamamlanmasından sonra yapacağı toplantıyla tüm ligleri tescil edecek ve daha sonra seçim tarihini belirleyecek. Yönetim kurulunun liglerin tescilinden sonra en fazla 45 gün içerisinde seçim kararı alması gerekiyor. Bu tarihin de en erken Temmuz ayının ilk haftasına denk gelmesi bekleniyor.

Öte yandan Futbol Federasyonu Başkanlığı için Mehmet Atalay'ın adının ön plana çıktığı öğrenildi. Atalay'ın yakın çevresine adaylığının kaçınılmaz olduğunu söylediği belirtiliyor. Halen Federasyon Başkanlığı görevini sürdüren Mahmut Özgener'in aday olup olmayacağı da henüz belli olmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor