Mehmet Atalay gençlerle buluştu

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali hazırlıklarını yerinde görmek amacıyla geldiği Trabzon'da gençlerle buluştu. Trabzon Gençlik Merkezi'nde görevli proje koordinatörleri Okan Yılmaz ve Ozan Selcik, 2011 Avrup

Mehmet Atalay gençlerle buluştu

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali hazırlıklarını yerinde görmek amacıyla geldiği Trabzon'da gençlerle buluştu.

Trabzon Gençlik Merkezi'nde görevli proje koordinatörleri Okan Yılmaz ve Ozan Selcik, 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali düzenleme komitesinde gençlere daha çok görev verilmesini istediler. Avrupa Gençlik Forumu'nun düzenleyicisi olduğu ve yalnızca gençlik oluşumları ve gençlik konseylerinin adaylık başvurusu yapabildiği 2011 Avrupa Gençlik Başkenti Projesi için de Trabzon Gençlik Merkezi olarak Trabzon'u aday göstereceklerini ifade eden Yılmaz ve Selcik, bu kapsamda Trabzon Valiliği, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Trabzon Belediyesi, Trabzon İl Özel İdaresi ve diğer kuruluşlarla toplantılar yapacaklarını söyledi. Atalay'dan Gençlik Merkezi için yeni ve modern bir merkez isteyen gençlerin taleplerini dinleyen Atalay “Gençlerimizin düşüncelerine her zaman önem veriyoruz. Kendilerine her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. 2011 Avrupa Gençlik Başkenti projesinde Trabzon'un aday gösterilmesi hususunda kendilerini destekliyoruz. Bu yalnızca Trabzon için değil ülkemizin tanıtımı içinde önemli bir çalışma olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor