Mehmet Ali Yılmaz neler söyledi?

Trabzonspor eski Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, "Şike soruşturmasıyla ilgili olarak polisin yaptığı çalışmaları hiçe saymak haksızlık olur. 14 Nisan'dan bu yana emniyet yetkilileri Federasyon'un yapması gereken işleri yapmış ve böyle bir durum ortaya çıkmıştı

Mehmet Ali Yılmaz neler söyledi?

Trabzonspor eski Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, "Şike soruşturmasıyla ilgili olarak polisin yaptığı çalışmaları hiçe saymak haksızlık olur. 14 Nisan'dan bu yana emniyet yetkilileri Federasyon'un yapması gereken işleri yapmış ve böyle bir durum ortaya çıkmıştır" dedi. 

ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ

Mehmet Ali Yılmaz, yaşananların üzücü olduğunu belirterek, "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bunu ortaya koyan cumhuriyet savcıları aracılığıyla polislerimiz. Ortada bir durum var. Çok acele karar vermek de yanlış. Geç karar vermek de yanlış" dedi.

TUTUKLAMA KARARLARI DİSİPLİH CEZASI VERMEK İÇİN YETERLİDİR

Federasyon'un şu an itibariyle disiplin cezası uygulamamak gibi mutlak bir karar vermesinin yanlış olduğunu savunan Yılmaz, "Sonradan bu kararı değiştirmek tehlikesi de var. O zaman daha büyük sorunlarla karşılaşırsınız. Bence çok acele edildi. Bu konularda iddianame bekleneceğini mahkemenin tutuklama kararına bakmak gerekir. Bu önemli bir faktördür. Ergenekon'dan tutuklananlardan da böyle tutuklanmıştır" diye konuştu.

AYDINLAR ETKİ ALTINDA BİR KARAR VERMİŞTİR

Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın açıklamasını değerlendiren Yılmaz, "Etki altında verilmiş bir karar. Emniyetin çalışmalarının, savcıların sorgularının ve hukukun vereceği karara önceden yol kesmektir; çünkü hukuk bunu ortaya koyarsa sonra verdiğiniz bu kararı nasıl geri alacaksınız. Tutuklamalar disiplin cezasına vermeleri için yeterli bir nedendi. İddianameye beklemeye gerek yok" dedi.

TRABZONSPOR SAHADA ERKEKÇE MÜCADELE EDEN BİR TAKIMDIR

Soruşturma kapsamında Trabzonspor'un isminin anılıyor olmasına çok üzüldüğünü belirten Onursal başkan Mehmet Ali Yılmaz, "Bizim camiamızın bu tür olaylarla anılması son derece üzücü. Bizim spor anlayışımız başarıyı sahada yakalamaktır. Hiç bir zaman saha dışı olaylara girmedik. Bu yazılanlar doğruysa çok üzücü. Biz bunları aklımızdan bile geçirmeyiz. Biz erkekçe çıkar, kazanır. Umarım arkadaşlarımız bu soruşturmadan alınlarının aklarıyla çıkar" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler