Mehmet Ali Giresunspor'da kaldı

Çotanaklar iç transferde ilk olarak Ömer Hacısalihoğlu ve Eren Tozlu ile nikah tazeledikten sonra bugünde kalecisi Mehmet Ali Tunç ile sözleşme yenilendi. Başkan Ömer Ülkü’yle görüşen Mehmet Ali, 1 yılık mukaveleye daha imza attı. Tecrübeli file bekçi Meh

Mehmet Ali Giresunspor'da kaldı

Çotanaklar iç transferde ilk olarak Ömer Hacısalihoğlu ve Eren Tozlu ile nikah tazeledikten sonra bugünde kalecisi Mehmet Ali Tunç ile sözleşme yenilendi.

Başkan Ömer Ülkü’yle görüşen Mehmet Ali, 1 yılık mukaveleye daha imza attı.

Tecrübeli file bekçi Mehmet Ali, “Giresunspor’da kaldığım için mutluyum. Gelecek sezon inşallah Giresun’un Süper Lig özlemine son vereceğiz” diye konuştu.

Bank Asya 1. Lig ekibi Giresunspor’da, iç transfer görüşmeleri Cuma günü sona erecek.

Teknik direktör Bahri Kaya’nın raporu doğrultusunda iç transferde daha önce Volkan Koçaloğlu, Onur Nasuhoğulları, Mesut Çaytemel, Ramazan Durdu, Fatih Şen, Adem Çalık, Soner Şahin ve Aydın Çetin’e teklifte bulunan yeşil beyazlıların, bu oyunculara verdiği düşünme süresi yarın itibariyle bitecek.

Diğer yandan Giresunspor Transfer Komitesi bu futbolculardan gelecek cevaba göre dış transfer çalışmalarına Cuma gününden itibaren başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor