Mehmet Ali Aydınlar açıklama yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, ligin başlamasıyla ilgili kararı bu haftasonu veya hafta başında vereceklerini söyledi.TFF İstinye Binası önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aydınlar, şunları söyledi;"Belgeleri etik kur

Mehmet Ali Aydınlar açıklama yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, ligin başlamasıyla ilgili kararı bu haftasonu veya hafta başında vereceklerini söyledi.

TFF İstinye Binası önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aydınlar, şunları söyledi;

"Belgeleri etik kurul inceleyecek. Etik kurul inceledikten sonra rapor verecek. Burada şike vardır, teşvik primi vardır veya yoktur diyecek. Biz etik kurulun kararına göre karar vereceğiz. Ben daha ne kadar belge geldi bilmiyorum. Biz hukukçu arkadaşlarımızla, etik kurulla görüşeceğiz. Bize 'şu kadar sürede karar verebiliriz' diyebilirlerse, biz de kararımızı vereceğiz. Ama sanıyorum bir kaç gün evrakları incelemeleri gerekir, ondan sonra biz bu kararı vereceğiz.

BU DOSYALARA SADECE ETİK KURULU MU BAKAR ?

"İstersem görürüm ama görmeyeceğim. Onlar dosyayı Federasyona verdiler. Ben bunu etik bulmuyorum. Buradaki karar yönetim kurulunun kararı. Etik kuruldan gelecek karara göre verilecek talimatları uygulamaktır. Bizim; 'Burada şike vardır, teşvik primi vardır veya yoktur' deme şanşımız yok. Bizim statümüze göre bu kararı verecek yer etik kuruludur."

BİR KAÇ GÜN İÇİNDE LİGLERİN ERTELENMESİ OLABİLİR Mİ?

"Biz bunu uzatmamak istiyoruz. Mümkünse bu hafta sonu, değilse önümüzdeki hafta başında ligleri başlatacağımız tarihin kararını vermek istiyoruz. Arkadaşlar dosyalara baksınlar, sonrasında biz bu kararı verelim."

Fenerbahçeli yöneticilerin dün yaptığı ziyaretle ilgili de açıklamalarda bulunan Aydınlar, "Fenerbahçeli yöneticiler ilgili olarak dün akşam söyledim. Onların şirket birleşmesi ile ilgili bir konuları vardı. Onu görüşmeye geldiler. Biz de bunu yönetim kuruluyla görüştük. Onunla ilgili olarak bilgi almak için geldiler" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor