Mehmet Akif Üstündağ: "Neden Final-Four Trabzon'da oynanmasın?"

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ galip gelinen Belçika maçı sonrası Haber61 TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Mehmet Akif Üstündağ: "Neden Final-Four Trabzon'da oynanmasın?"

HABER61 - SPOR SERVİSİ

2019 CEV Avrupa Altın Ligi’nde oynadığı ilk 4 maçı da kazanan A Milli Erkek Voleybol Takımı, guruptaki beşinci maçında Belçika’yı Trabzon’da ağırladı ve rakibini mağlup etmeyi başardı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ karşılaşma sonrası Haber61 TV mikrofonlarına konuştu.

Üstündağ yaptığı açıklamada, "Burada taraftara teşekkür ediyorum. Trabzon’a hayırlı olsun diyorum. Bizi yalnız bırakmadılar. Desteklerini Milli takımın başarısı için yansıttılar. Çok teşekkür ediyorum. Evet Final Four’da bizde varız dedik. Geçen yıl 3. Olduğumuz organizasyonda Bu yıl final oynayıp şampiyon olmak istiyoruz. Bu kapasite, güç bu takımda var. Biz inanıyoruz, çocuklarda inandı. 1-1 olunca acaba endişesini bizde taşıdık fakat 2-1,3-1, son topa kadar da mücadeleyi bırakmadılar. Net bir galibiyetle sonuca ulaştık. İnşallah Final Four’da final oynayıp ülkemize şampiyonluk kupasını getirip, Sivas’ta başlayan Malatya’da devam eden Trabzon’da noktaladığımız taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz.  Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu sevgi bu destek bu samimiyet olduğu sürece neden Final Four bir gün Trabzon’da oynanmasın. İnşallah bu organizasyonları alırız ve Trabzon’da yaparız. Neden olmasın." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor