Meğer Leonardo Di Caprio Trabzonspor'daymış

Orta saha oyuncusu Yusuf erdoğan 07.08.1992 doğumlu. Daha önce Araklıspor ve 1461 Trabzon'da oynayan 41 numara ayakkabı giyen Erdoğan, Isparta'da doğdu. 32 numaralı formayı terleten Yusuf Erdoğan'ın alakabı Leonardo Di Caprio.Leonardo Di Caprio lakaplu fu

Meğer Leonardo Di Caprio Trabzonspor'daymış

Orta saha oyuncusu Yusuf erdoğan 07.08.1992 doğumlu. Daha önce Araklıspor ve 1461 Trabzon'da oynayan 41 numara ayakkabı giyen Erdoğan, Isparta'da doğdu. 32 numaralı formayı terleten Yusuf Erdoğan'ın alakabı Leonardo Di Caprio.

Leonardo Di Caprio lakaplu futbolcu arkadaşlarıyla magal yapmaktan keyif alıyor. Hayattının en güzel günü olarak kardeşinin doğum gününü ilan eden Erdoğan, taklit yapmayı çok seviyor.

Öte yandan hakketiği değeri göremediği taktirde çok sinirlenip, kızabileceğini ifade eden Erdoğan, "Çabuk afetmem. Allah ın değermeni geç döner ama iyi öğütür cümlesini çok beğenirim. Beni en çok güldüren filim ise Cem Yılmaz'un Arog filmidir" dedi.

Yuısuf'un en beğendiği stadyum ise Torino Olimpiyat stadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor