Meğer Cardozo'yu o maça saklıyormuş

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, maçtan 3-4 gün önce kente gidecek, takıma karşılaşmanın önemini anlatacak. Başkanın hedefi, kurduğu yıldızlar topluluğu kadroyla ilk  Fenerbahçe zaferi. Avusturya kampından bu yana Fener'i düşünen, Cardozo

Meğer Cardozo'yu o maça saklıyormuş
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, maçtan 3-4 gün önce kente gidecek, takıma karşılaşmanın önemini anlatacak. Başkanın hedefi, kurduğu yıldızlar topluluğu kadroyla ilk  Fenerbahçe zaferi.
 
Avusturya kampından bu yana Fener'i düşünen, Cardozo'yu 2 maçtır o geceye saklayan Vahid Hoca da, rakibini ezberliyor. Özel maçlar dahil tüm karşılaşmaları izliyor, 11 belirliyor.
 
Tamamı yenilenen takımın yenilerine sürekli Fenerbahçe mücadelesi anlatılıyor. Cardozo başta olmak üzere yıldızlar, büyük maç hasretine son veren kadro olmanın hayalini kuruyor.
 
Trabzonspor ve Trabzon kenti, milli aradan sonra oynanacak olan Süper Lig'in 2. haftasındaki Fenerbahçe maçının havasına şimdiden girmeye başladı. Passolig uygulamasında yaşanan sıkıntılar sebebiyle bu kez erken hareket eden ve kart başvurularını hızlandıran Bordo-Mavili taraftarlar, geçen sezon yaşanan problemlerin tekrarlanmaması için de organize olurken, emniyetin de kulüp yönetici ile beraber çalışacağı gelen haberler arasında. Kentin önümüzdeki günlerde daha da hareketlenmesi beklenirken, asıl heyecan ise takımda ve yönetim kanadında.
 
Başkanın gurur gecesi
 
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, normal şartlarda maç ayrımı yapmıyor ama malum süreç ve takımın derbi hasreti sebebiyle Fenerbahçe maçı onun için de başka bir anlam taşıyor. Hem başkanlık kariyerinde ilk kez Fenerbahçe galibiyeti görmek hem de bu sezon yaptığı flaş transferlerin sahaya yansımasını izlemek niyetinde olan Bordo-Mavililer'in patronu, maçtan 3-4 gün önce Trabzon'a gidecek. İdmanları izleyecek ve oyuncularıyla yemeklerde bir araya gelecek olan Hacıosmanoğlu'nun, "Trabzon şehri sizden çok şey bekliyor. Bizi onurlandırın, kalitenizi ortaya koyun" mesajlarını vermesi bekleniyor.
 
Hep bu anı işaret etti
 
Teknik direktör Vahid Halilhodziç de uzun zamandır Fenerbahçe sınavını bekliyor. Boşnak teknik adam, fikstürün çekildiği dönemden, hatta Avusturya kampından bu yana kritik 90 dakikayı işaret ediyor. "Bu maç sadece 3 puan değil, bizim psikolojimiz için de çok önemli" açıklamalarını yapan Halilhodziç, sırf Fenerbahçe mücadelesini düşünerek yıldızı Cardozo'yu Rostov rövanşında ve ligin ilk haftasındaki Erciyesspor deplasmanında dinlendirdi. Ekibine, hazırlık maçları da dahil olmak üzere Fenerbahçe'nin tüm karşılaşmalarını izleme direktifi veren Halilhodziç, milli futbolcuların dönüşüyle birlikte kapılarını dış dünyaya kapatacak ve bu 90 dakikanın 11'i, sistemi üzerinde çalışacak.
 
Eskiler beyin yıkıyor
 
Neredeyse yüzde 90'ı yenilenen Trabzonspor kadrosundaki eski futbolcular ve takımın idarecileri de yeni isimlere Fenerbahçe maçını anlatıyor. Bu 90 dakikaya şehrin nasıl baktığını, kentin nasıl havaya girdiğini detaylandıran Bordo-Mavili ekibin profesyonelleri, "Evet, bizim ligimizde her maça 3 puan veriliyor. Ancak bilmeniz gereken bir şey var ki, bu maç 3 puanın ötesinde şeyler ifade ediyor. Hasrete son verip kazanan kadronun yıldızları olursanız bir camianın atmosferini değiştirirsiniz" telkinlerini yapıyor. Başta Cardozo olmak üzere Trabzonspor'un yıldrızları da kazanıp hem takımlarının hem de kendi kredilerini yükseltmek için büyük çaba harcıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor