Medyada son transfer bombaları

Daha lig bitmedi ama kadrosunda ciddi bir yeniliğe gitmesi beklenen Trabzonspor’un gündemine şimdiden çok sayıda oyuncu girdi. Ancak onun adı hep gizli tutuldu, saklandı.Fanatik'in haberine göre; Bordo-Mavililer’in en büyük aşkı deşifre oldu: Miroslav Klo

Medyada son transfer bombaları

Daha lig bitmedi ama kadrosunda ciddi bir yeniliğe gitmesi beklenen Trabzonspor’un gündemine şimdiden çok sayıda oyuncu girdi. Ancak onun adı hep gizli tutuldu, saklandı.

Fanatik'in haberine göre; Bordo-Mavililer’in en büyük aşkı deşifre oldu: Miroslav Klose... Almanya’nın önde gelen kulüplerinden Bayern Münih’in formasını giyen, ancak son dönemlerde ikinci plana atılan 32 yaşındaki deneyimli oyuncu için Karadeniz temsilcisi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacak.

Bir süre önce sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Klose için Alman kulübünün satış fikrine sıcak baktığı ve yaklaşık 5 milyon Euro gibi bir bonservis bedeli düşündüğü de edinilen bilgiler arasında.

Almanya bağlantıları güçlü birkaç menacerle temas kurup işi sağlama alan Trabzonspor’da, özellikle Başkan Sadri Şener’in bu transferi çok istediği öğrenildi.

Sağlam rakipleri var

Taraftarlarının gönlünü almak ve ‘yıldız’ sözünü tutmak isteyen Şener Klose için kesenin ağzını açacak ve gerekirse bir sponsor bularak transferin kolaylaşmasını sağlayacak. Trabzonspor’un en büyük rakibi ise İtalyan ve İspanyol kulüpleri...

Klose’nin kapısını bu sıralar çok sayıda kulübün çaldığı belirtilirken, Trabzon’un, oyuncunun kendisine en iyi teklifi yapacağı, ayrıca Türkiye’deki vergisiz ortamı da koz olarak kullanacağı bildirildi.

Bir başka iddia Çağdaş

Medyada yer alan iddialara göre Bir dönem Beşiktaş formasını giyen, sonra da Trabzonspor’a transfer olan ama Bordo-Mavi formaya aşkla bağlanan Çağdaş Atan geri dönüyor.

Egemen Korkmaz’ın Beşiktaş’a transfer olmasıyla birlikte harekete geçen Bordo-Mavili yönetim yerli alternatifler arasında ilk sıraya Çağdaş’ı koydu ve bu oyuncuyla el sıkıştı. Çağdaş’ın, kulübüne Trabzonspor için baskıda bulunacağı da kaydedildi.

Bucaspor'dan Sercan Kaya

Gündeme gelen isimlerden biri de  Bucaspor'un genç yıldızı Sercan Kaya.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor