Maskot Hamsi 19 Mayıs'ta!

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Ankara ve Trabzon’da yapılan gösterilerde, 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın tanıtımı gerçekleştirildi.Ankara’da 19 Mayıs stadyumunda yapılan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de katıldığı törenlerin geçiş k

Maskot Hamsi 19 Mayıs'ta!

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Ankara ve Trabzon’da yapılan gösterilerde, 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın tanıtımı gerçekleştirildi.

Ankara’da 19 Mayıs stadyumunda yapılan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de katıldığı törenlerin geçiş kısmına EYOF 2011 Trabzon’un tanıtımı pankartı ile Maskot Hamsi katıldı. Stat hoparlöründen ve TRT’den yapılan canlı yayında spikerler bu geçiş sırasında 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasındaki oyunlarla ilgili bilgiler verdiler.

Trabzon’daki gösterilerde ise tribünlerde oyunlarla ilgili kareografiler yapılırken, saha içindeki kule sisteminin en üst kısmında ise oyunların maskotu olan hamsi yer alarak, Türk Bayrağı ile Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği’nin bayrağını salladı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor