Maşallah Burak!

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, bu sezon Süper Lig'de attığı 7 golle ilk 5 haftanın en golcü oyuncusu oldu.Burak Yılmaz, ayrıca Süper Lig'in son 6 sezonunda ilk 5 haftada en çok gol atan ismi oldu. Süper Lig'de en son 2005-06 sezonunda Galatas

Maşallah Burak!

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, bu sezon Süper Lig'de attığı 7 golle ilk 5 haftanın en golcü oyuncusu oldu.

Burak Yılmaz, ayrıca Süper Lig'in son 6 sezonunda ilk 5 haftada en çok gol atan ismi oldu. Süper Lig'de en son 2005-06 sezonunda Galatasaray takımından Ümit Karan ilk 5 haftayı 7 golle geçmişti.

Geçen sezon ilk 5 haftada en çok gol atan oyuncular ise 4'er golle Trabzonsporlu Teofilo Gutierrez ve Karabüksporlu Emmanuel Emenike olmuştu. Ümit Karan, 2005-06 sezonu ilk 5 haftasında 7 gol atarken takımı toplamda 12 gole ulaşmıştı.

7 MAÇTA 7 GOL
Trabzonsporlu Burak Yılmaz Süper Lig'de oynadığı son 7 maçta da gol atmayı başardı.

Geçen sezon 31.haftada Gaziantepspor'a karşı 2 gol atan Burak, 32.haftada Bucaspor'a 1 gol, 33.haftada İ.B.Belediyespor'a 1 gol atmış 34.hafta ise cezası nedeniyle forma giyememişti. Yeni sezonda ilk hafta Manisaspor karşısında forma giyen ve 1 gol atan Burak Yılmaz, 2.haftada cezası nedeniyle oynamamış, 3.haftada Samsunspor'a 1 gol, 4.haftada Karabükspor'a 3 gol ve 5.haftada Eskişehirspor'a 2 gol atmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor