Markus Merk: Çok net kırmızı kart!

Ünlü hakem Markus Merk, Trabzonspor'un Gaziantepspor'u 3-0 mağlup ettiği maçta hakem Cüneyt Çakır'ın verdiği kırmızı kartın doğru bir karar olduğunu söyledi. İşte Alman Hakem Markus Merk'in yorumu: "Hakem açısından çok zor bir pozisyon... Bir hakem için e

Markus Merk: Çok net kırmızı kart!

Ünlü hakem Markus Merk, Trabzonspor'un Gaziantepspor'u 3-0 mağlup ettiği maçta hakem Cüneyt Çakır'ın verdiği kırmızı kartın doğru bir karar olduğunu söyledi.

 

İşte Alman Hakem Markus Merk'in yorumu: "Hakem açısından çok zor bir pozisyon... Bir hakem için en zor pozisyon bu ceza sahası önündeki pozisyonlardır... Faul evet. Kolundan çok net çekiyor... Kurala göre bu pozisyon net bir şekilde bariz gol şansı olduğu için kırmızı kart. Kırmızı kart tamamıyla doğru... Bir hakem için ne kadar zor bir pozisyonda olsa da dışarda.. Kırmızı kart doğru kural bunu gösteriyor ancak dışarda olduğu için serbest vuruş vermesi lazımdı.. Yardımcı net göremezdi... Bunun kararını hakem vermesi lazım.

 

Glowacki net bir şekilde son adam ve tabiki de bu klasik bir kırmızı kart.. Bununla ilgili bir çok soru gelecek doğal olarak.. Bir çoğu da Dany'nin pozisyonuyla kıyaslayacaktır. Dany pozisyonu fauldü kırmızı karttı"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor