Mario Balotelli resmen Adana Demirspor'da

Adana Demirspor, Mario Balotelli'yi resmen açıkladı

Mario Balotelli resmen Adana Demirspor'da

Adana Demirspor, anlaşma sağladığı Mario Balotelli'yi resmen açıkladı. İtalyan futbolcu Adana ekibine 3 yıllık imza attı.

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor, İtalyan oyuncu Mario Balotelli ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

BALOTELLİ'DEN ADANA DEMİR'E 3 YILLIK İMZA

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Adana Demirspor, kadrosuna önemli bir ismi daha ekledi. Mavi-lacivertli ekip, son olarak İtalya Serie B ekiplerinden Monza forması giyen İtalyan forvet Mario Balotelli'yi 3 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu. 

'ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRACAK BİR TRANSFER'

Adana ekibinin yaptığı açıklama şöyle;

Bugün Adana Demirspor’umuzun tarihine adını altın harflerle yazdıracak bir transfer gerçekleşti. Dünya Yıldızı Mario Balotelli takımımızla 3 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı. Süper Mario gollerini artık mavi–lacivertli forma için atacak.'

'ADANA DEMİRSPOR VE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN'

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Balotelli transferiyle ilgili şu açıklamayı yaptı;

'Çok değerli Adana Demirspor taraftarı, çok değerli oyuncu Mario Balotelli ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Adana Demirspor ve ülkemize hayırlı olsun.'

30 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Monza formasıyla çıktığı 14 maçta 6 gol atıp 1 asist yapma başarısı gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor