Marek Chech en iyi isim...

Trabzonspor'un formasını giyen oyunculardan Şampiyonlar Ligi tecrübesi en fazla olan ismin Slovak Marek Chech olduğu ortaya çıktı.İnter maçıyla birlikte Chech’in daha önce forma giydiği takımlarla birlikte toplam 16 Şampiyonlar Ligi müsabakasına çıktığı b

Marek Chech en iyi isim...

Trabzonspor'un formasını giyen oyunculardan Şampiyonlar Ligi tecrübesi en fazla olan ismin Slovak Marek Chech olduğu ortaya çıktı.

İnter maçıyla birlikte Chech’in daha önce forma giydiği takımlarla birlikte toplam 16 Şampiyonlar Ligi müsabakasına çıktığı belirlendi. Bu ismi 15 maçla Didier Zokora izledi.

UEFA’nın diğer organizasyonları eklendiğinde ise Zokora 75 maçla (60 UEFA, 15 CL) kadrodaki Avrupa tecrübesi en yüksek oyuncu oldu.

Zokora’yı 50 maçla (49 UEFA, 1 CL) Glowacki, 47 maçla (35 UEFA, 12 CL) da Serkan Balcı takip etti.

Ayrıca Avrupa’da en golcü oyuncu olarak ise 28 UEFA organizasyonunda 12 defa rakip fileleri havalandıran Pawel Brozek ön sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor