Marek Cech ile anlaşıldı!

Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak adına uzun zamandır transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Ziegler ve Fabricio transferlerinde istediği sonucu alamayınca, gözünü alternatif isimler üzerine çevirmişti.Bordo-mavililer, temasa geçtikleri

Marek Cech ile anlaşıldı!

Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak adına uzun zamandır transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Ziegler ve Fabricio transferlerinde istediği sonucu alamayınca, gözünü alternatif isimler üzerine çevirmişti.

Bordo-mavililer, temasa geçtikleri İngiltere'nin West Bromwich takımında forma giyen 28 yaşındaki Slovak savunma oyuncusu Marek Cech ile her konuda anlaşmaya vardı. Bratislava ve Sparta Prag takımlarında da oynayan Cech, en büyük çıkışını ise 3 sezon forma giydiği Porto'da yaşadı.

2008 yılında İngiltere'nin West Bromwich takımına transfer olan Marek Cech, ülkesinin milli takım formasını da 40'a yakın maçta giydi.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK
Bu arada bugün Viyana'daki milli takım kampından sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelecek olan futbolcu, ardından tekrar milli takım kampına geri dönecek. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Cech ile her konuda anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Uzun çabalarımız sonucu bu transfer gerçekleşti.

Futbolcuyla üç yıllık sözleşme imzalayacağız" dedi.

Şakar, "Oyuncu, İstanbul'da öğleden sonra sağlık kontrolünden geçtikten sonra tekrar ülkesine kampa dönecek" diye konuştu.

13:30'DA İSTANBUL'DA

Marek cech  26 ocak 1983 de slovakya da doğdu.... En uzun portoda oynadı 52 maç.. Şampiyonlar liginde forma giydi..29 kez a milli 3 golü var milli takımda...bugün saat 13.30 da İstanbul'da olacak....imzalayıp dönecek.. sol bek oynuyor... 1.83 boyunda .

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor